10 Idea Menarik Untuk Bilik Air Dan Tandas



1. Dispenser Sabun Bentuk Hidung - USD17.99

Kat Malaysia dah ada ke menda ni ? .. tapi gamak ke luorang nak pasang kat dalam toilet atau bilik air ? wa nengok je pon dah tak lalu .. kah kah kah .. kalo ada debudak kecik kat rumah ok le kot .. tapi gerenti tak sampai sehari je sabun dalam tu .. konfem licin .. asik dok picit je .. sape le punya idea yang melantun ni ye ?





2. Buku Nota & Pensil Kalis Air - USD9.48

Berita baik buat sesape yang selalu menjadikan bilik air ngan toilet sebagai markas untuk melahirkan idea idea terkini. Benda ni memang sesuai sangat ngan luorang .. wa rasa selalunya .. memang masa kat dalam pejabat sementara ni le keluarnya idea idea hebat yg dapat menukar wajah dunia .. kah kah kah ... kena plak yg jenis suka bertapa dalam toilet utk cari ilham .. perghh .. jangan buat chai nombor je udah


3. Lampu LED Berdasarkan Suhu Air - USD30.84

Yang ni sesuai untuk kaki kaki disko ngan dangdut yang hajatnya tak kesampaian .. boleh joget joget masa mandi sambil ditemani lampu lip lap lip lap .. kah kah kah .. Lampu ni sebenarnya indikator suhu air .. so kalo nak sejuk dia warna biru .. kalo nak suam atau panas .. dia ubah kaler merah .. tapi .. kena laras sendiri le .


4. Pemegang Tisu Tandas I-Pod - USD29.99

I-Pod ni kira memahami le .. diowang tau ramai yg suka lepak dalam tu .. jadi kawan jin .. so diowang keluarkan I-Pod versi tahan basah . So lepas ni kalo luorang nak layan MP3 tanpa gangguan dan leteran .. lepak le lelama .. kalo tak tahan bau bahan buangan sendiri .. nanti mintak I-Pod cipta plak gadget versi letak kat idung .. kah kah kah





5. Span Mandi Bentuk Mikrofon - USD7.49

Perghhh .. dah ada I-Pod .. kena le nyanyi sesama ye dak ? kalo idak .. rasa cam kurang lemak je .. hihihihi .. so kalo luorang rasa suara tu memang dah best tahap puaka .. apakata luorang beli menda ni .. boleh berangan nyanyi atas stage sebaris ngan Justin Bieber .. tak pon ngan Jalil Hamid .. kah kah kah





6. Pemanas Toilet Seat - USD39.95

Item ni sesuai le kalo luorang nak bawak gi bercuti ke tempat tempat sejuk cam Genting ke .. Cameron ke .. Fraser ke .. so bersemangat le skit nak operasi pembuangan sebab terasa kehangatannya .. kah kah kah .. ye le .. kalo dah sejuk semacam je tempat duduk toilet tu .. boleh ilang selera woo .. punggung pon boleh naik kematu .. huhuhu



7. Dispenser Ubat Gigi - USD12.95

ermm .. idea ni boleh tahan gak .. nampak kemas skit .. lepas tu boleh kontrol dia nya volume . Selalunya memang kita letak ubat gigi ni dalam bekas.. cuma kengkadang ada rumah yg wa pegi .. ubat gigi dok bersepah sana sini .. Cuma yg wa pelik .. cemana dia sedut keluar ubat gigi tu dari talam tiub .. ada squeezer ke ? canggih canggih ..



8. Pelindung Untuk Bercukur - USD19.99

Untuk kaum lelaki je .. kalo pompuan yg ada misai pon boleh gak .. kih kih kih .. luorang mesti pikir menda ni lawak kan ? idak le .. ni bukan bayangan gurauan . Item ni memang direka cipta untuk cukuran bebas tanpa menyentuh misai dan janggut yang sedia ada .. kira nak mantain shape dia le .. lepas tu dia boleh laras ikut muka .. tapi .. dah macam Darth Vader le plak .. kah kah kah


9. Tuala 2 Tone - USD12.29

Dalam bebanyak barangan .. wa rasa yang ni paling cemerlang . Sebab selama ni .. tuala yang kita guna , kita belasah je lepas lap kaki .. lap muka .. lepas tu lap punggung .. lap sana lap sini .. tu yang kengkadang terbersin diluar kawalan .. kah kah kah .. so dengan ada penanda gini .. kita dah tau .. nak lap muka guna bahagian mana .. gitu le sebaliknya kalo nak lap bawah pinggang .. kira cerdik le ni .




10. Tabir Dengan Kesan Darah - USD18.46

Wa pon tak tau apa relevannya menda ni ngan post wa.. nak kata gurau .. macam kasar je .. kah kah kah .. kalo nak bersenda ngan orang luar .. bilik air tu bukan tandas awam .. Cuma menurut kata pengeluarnya .. menda ni nak bagi tuan rumah segar mata bila bangun tido pagi .. bila bukak je pintu bilik air .. terus ternampak kesan darah .. pastu .. opocot mak kau .. keh keh keh ... relevan ke ?



* Memacam le produk yg terkini sekang dalam pasaran .. terpulang le pada luorang nak pilih yang macamana .. ikut suka je la .. tapi kalo luorang jenis duk kat kampung .. bilik air pon kat luar rumah .. atau pon sekadar mandi kat sungai .. toksah le ngengada beli menda ni semua ..membazir je .. kah kah kah .. nak letak kat mana ? kena rembat dek kutu naya je .. err..kecuali no 8 ngan no 9 .. huhuhu
Posted on 5:45 AM by kundangcrew and filed under | 0 Comments »

0 komen:

Post a Comment